My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Crochet dachshund (and 3 crochet tips for amigurumi beginners)

Read all about this crochet dachshund on the new Happy in Red website


Crochet dachshund

8 opmerkingen

  1. Hij is super leuk geworden! Fijne tips! Ben ook niet zo'n amigurimi-fan, maar ik zie zulke leuke dingen voorbij komen dat ik er toch niet weg van kon blijven. Het eerste onderdeel van een amigurimi is al in de m(h)aak :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is heel erg leuk geworden! Ik heb ook altijd een hekel aan het in elkaar zetten van een knuffel! Van tevoren bedenk ik altijd dat ik de lichaamsdelen ondertussen aan elkaar ga zetten en niet alles aan het eind nog moet doen. Maar.. Dit lukt nooit! Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het gepruts heel erg meevallen, hij is leuk geqorden! De teckel ziet er uit alsof hij dol is op knuffelen én op avonturen beleven ;-)
    Misschien kun je proberen om de volgende keer de magische ring wat strakker aan te trekken (zie onderkant van de oren), maar verder is hij toch prima gelukt, daar mag je trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie dachshund!

    Ik ben meer een hondenmens maar de toevalligheden van het leven hebben ervoor gezorgd dat onze huisdieren drie katten zijn :)

    Brigitte van
    http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pff, ik vind het ook altijd zo'n worsteling. Vooral het einde, dan zit je in een opgekruld stukje haakwerk te prutsen en het inelkaar zetten, hel! Alles netjes op elkaar, even met een paar snelle steekjes vast zetten, of met steekmarkeerders en vervolgens zit allen nog schots en scheef. Of je steekmarkeerder vergeten in de 1e steek te doen en niet helemaal opletten.... grrr. Ik ben al een aantal keer in die leuke patroontjes gestonken. Laatst maakte ik Lupo lam, van lalylala, die is wel erg leuk en al groot van zichzelf! Geen tips van mij dus, helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Al je inspanningen hebben iig een errug leuke knuffel opgeleverd!! Alle operaties zijn zo te zien ook vakkundig uitgevoerd :-). Verder ben ik het met je eens dat het haken van amigurimi's een kunst op zich is. Ook niet mijn favoriete, om alle redenen die je opnoemt. Ik heb wel een paar gemaakt en kan je tips nog aanvullen met:
    zorg dat je haakwerk dicht wordt, anders zie je de vulling (door schade en schande wijs :-( ]
    ik gebruik steekmarkeerders met een opening waardoor je ze in je werk kunt steken en er later uit kunt halen; vind ik voor haakwerk gemakkelijker dan dichte.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk om aan te beginnen maar dat in elkaar zetten... Ik heb verschillende beestjes in onderdelen liggen maar weet niet meer wat wat is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 't Is een schatje hoor! Net als jij vind ik het ook een gepruts, ik heb laatst wel 3 kleine uiltjes gehaakt maar daarna besloten dat ik voor diertjes haken geen type ben. Ik vind ze erg leuk hoor, maar bij een ander.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.